Microblading voor de perfecte wenkbrauwen

Voor prachtige, volle wenkbrauwen kiest u voor microblading in Sprang-Capelle bij Huid & Beauty by Jeeke. In onze praktijk voorzien onze specialisten u van de perfecte vorm en kleur. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoerige kennis kunnen wij u verzekeren van een professionele en prettige behandeling. Ontdek de mogelijkheden en maak direct een afspraak door contact op te nemen!

Waarom permanente wenkbrauwen?
Er zijn talloze redenen om ervoor te kiezen wenkbrauwen permanent aan te laten brengen. Bijvoorbeeld omdat u niet iedere dag weer onnodig veel waardevolle tijd voor de spiegel kwijt wilt zijn. Permanente wenkbrauwen zorgen dan voor een prachtige uitstraling én optimaal gemak. Het kan tevens zo zijn dat u vanwege een ziekte of medicijngebruik zelf geen of onvoldoende wenkbrauwhaartjes (meer) heeft, of er sprake is van littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen. Ook dan is een dergelijke behandeling ideaal.

Microblading van de wenkbrauwen heeft bovendien vele voordelen ten opzichte van andere methodes, zoals wenkbrauwen tatoeëren of wenkbrauwen verven. Het is een behandeling die een semipermanent, zeer natuurlijk resultaat oplevert. U verkrijgt hiermee perfect gevormde, vollere wenkbrauwen die bovendien eenvoudig zijn aan te passen. U bent immers zo nu en dan toe aan een nieuwe uitstraling, maar als dit niet iedere zoveel weken hoeft (zoals bij verven), is dat wel zo prettig.

Microblading bij Huid & Beauty by Jeeke
Een behandeling in onze praktijk te Sprang-Capelle wordt afgestemd op uw wensen. De specialist kijkt samen met u naar de beste invulling (vorm en kleur) van uw wenkbrauwen. Er is met microblading slechts één behandeling nodig, hoewel u hierna nog wel een keer terugkomt voor controle. In principe is de behandeling niet erg pijnlijk, maar mocht u toch enige pijn ondervinden dan is een verdoving mogelijk. U loopt sowieso weer naar buiten met perfect gevormde wenkbrauwen.

Maak vandaag nog een afspraak voor microblading bij Huid & Beauty by Jeeke.
Bel snel naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Benieuwd hoe onze schoonheidsspecialisten uw huid kunnen verbeteren?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.