Professionele acnebehandeling

Acne kan behoorlijk belastend zijn voor u en u wilt hier natuurlijk snel van af. Kom daarom langs bij Huid & Beauty by Jeeke voor een doelgerichte, professionele acnebehandeling in Sprang-Capelle. Onze specialisten stellen een behandelplan op maat op om uw acne te bestrijden. Wij zijn geaccrediteerd voor acnebehandelingen, wat betekent dat de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed kan worden door uw zorgverzekering.

Acne bestrijden: hoe doet u dat?
Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen die er zijn. Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en/of puistjes (pustels). Er zijn bovendien verschillende soorten acne die op verschillende leeftijden kunnen ontstaan. Veel mensen hebben dan ook, op een bepaald punt in hun leven, last van acne. Vervelend, want het is een zeer aanwezig en vaak hardnekkig huidprobleem dat het zelfvertrouwen behoorlijk kan aantasten.

Daar komt bovenop dat acne tegengaan lastig kan zijn. De oorzaak kan immers liggen in voeding, stress, hormonen en nog diverse andere factoren. Het is daarom verstandig om voor een doelgerichte, professionele acnebehandeling te gaan. In de regio Sprang-Capelle bent u daarvoor aan het juiste adres bij Huid & Beauty by Jeeke.

Een acnebehandeling op maat
Een acnebehandeling gaat bij ons te allen tijde op maat. Samen met u wordt er een behandelplan gemaakt om uw problemen met acne te verhelpen of in ieder geval te minimaliseren. Dat gaat op basis van een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek stellen we vast wat bij u het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke zorg ontvangt.

Tijdens de behandeling tegen acne kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van een peeling zoals salicylzuur of microdermabrasie. Al deze producten zijn van professionele kwaliteit en alleen in de salon beschikbaar, maar indien gewenst kunnen wij u tevens mildere producten voor thuisgebruik meegeven.

Maak direct een afspraak om uw acne te verminderen. Bel vandaag nog naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Maak vandaag nog een afspraak om uw acne te verhelpen.
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.