Peppermint peeling huidverjonging

Peppermint Peeling (PMP) huidverjonging is een nieuw zacht chemisch peelingproduct met een totaal innovatief idee. PMP is niet alleen een peeling, het is een verjongingsproduct dat is ontworpen om de celregeneratie te bevorderen en overtuigende esthetische resultaten te produceren.

Peppermint Peeling (PMP)
De niet-peeling-actieve stoffen in de peeling geven onmiddelijke en verschillende effecten door middel van Bio Revitalisation. Het verwijdert de verouderde cellen terwijl het de groei van nieuwe cellen stimuleert voordat het de huid uiteindelijk voorziet van de ruwe ingrediënten die nodig zijn om de gezondheid van de cellen te stimuleren en te behouden.

PMP bestaat uit 3 actieve zuren, die zorgen voor de verbetering van het vochtgehalte en eelasticiteit van de huid. Bovendien heb je geen last van afschilfering van de huid en blijft de huid er mooi uitzien.

Waarom een Peppermint peeling?

  • Huidrevitalisatie van gezicht, hals, decolleté en handen
  • Vermindering van de huidverkleuringen
  • Vette, onzuivere en acné huid (vergrote poriën, fijne lijntjes en littekens)
  • Vermindering rimpels en diepte van neus lippen plooi

Thalgo behandelingen
Bij de behandelingen van Thalgo maken wij gebruik van een vlies met een specifieke werkstof. Het vlies wordt aangebracht op de huid, zodat de werkstof goed kan doordringen en gericht zijn werk kan doen. Zo zijn er vliezen voor anti-aging, meer volume in het gezicht, tegen acne en nog diverse andere. In het kort kunt u kiezen uit de volgende behandelingen voor huidverbetering:

  • Spirulina Boost
  • Hyalu Pro
  • Thalgo Peeling

Welke stof het beste bij u past, is afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen. De specialisten in onze praktijk in Sprang-Capelle hebben alle nodige kennis in huis en staan altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u de juiste behandeling voor huidverjonging ondergaat.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit.
Bel naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit.
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.