Bij Jeeke gebruiken we alleen de beste producten om uw huid in topconditie te brengen!

Thalgo

In onze schoonheidssalon werken we met het Franse merk Thalgo. Dit is een merk op basis van algen en zeewater. Zeewieren en -algen zijn planten die de eigenschap hebben de actieve bestanddelen van de zee in hun cellen op te slaan, zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. Deze zijn voor het lichaam heel belangrijk omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Algen blijken een zeer ontgiftende werking te hebben en zuiveren de huid van gif- en afvalstoffen. Ze regenereren, remineraliseren en revitaliseren. Ze zorgen ervoor dat de huid ontgift wordt, vullen de tekorten in de huid aan en peppen de huid op. Na een behandeling ziet u uw huid weer stralen.

Dermaceutical

Dermaceutical is een merk uit Duitsland en is gericht op directe huidverbetering. Wanneer u deze producten thuis gaat gebruiken ziet u binnen 6 weken al een prachtig resultaat. Ook in de salon werken we met deze producten in combinatie met de “Nano-Glow”

Lady Esther

Lady Esther biedt betaalbare huidverzorging met een breed assortiment zonder parabenen en microplastics.

Marie Christine

Marie Christine (MC) is een mineraal make-upmerk dat door de meest gevoelige huid wordt verdragen. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt MC decoratieve make-up met hoge kleuractualiteit. Voor overdag of ’s avonds als u uitgaat: MC heeft steeds een passende make-up.

Wilt u meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen die Jeeke aanbiedt in Sprang-Capelle? Neem contact met ons op