Semi-permanente make-up

U kunt bij ons terecht voor semi-permanente make-up van de wenkbrauwen, ogen en lippen.

Onze specialisten hebben de trainingsdagen voor de poedertechniek voor wenkbrauwen en lippen met veel plezier afgerond. Deze behandelingen zijn nu al te boeken, dus bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende intake! Binnenkort zal ook op de site meer informatie te vinden zijn over deze behandelingen.

WENKBRAUWEN

Wilt u graag een iets meer permanente oplossing voor uw wenkbrauwen? Stoort u zich bijvoorbeeld aan ongelijke wenkbrauwen en zijn ze niet meer zo vol als dat ze ooit geweest zijn? Dan is een microblading behandeling zeker het overwegen waard.

Microblading is een techniek waarbij wij, door middel van het tatoeëren van hairstrokes, de wenkbrauwen een perfecte, volle vorm kunnen geven die er toch nog heel natuurlijk uit ziet. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een pigment tussen de bestaande haartjes in. Dit laat uw wenkbrauwen er voller en mooier uitzien qua vorm en kleur.

Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 2 tot 3 jaar de hairstrokes geleidelijk aan steeds lichter worden. Dit laat toe dat de vorm en kleur aangepast kunnen worden, mee gaand met uw gezicht.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal de specialiste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt ongeveer 2 uur en is vrijwel pijnloos. Het kan gevoelig zijn en in dat geval kan er een verdovende vloeistof gebruikt worden. Na 6 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

EYELINER

Door een eyeliner krijgt u een nog mooiere oogopslag. Met semi-permanente make-up (PMU) heeft u altijd mooie ogen en heeft u nooit last van uitglopen make-up.

Bij PMU eyeliner kunt u kiezen om alleen tussen de wimperhaartjes op de wimperrand te tatoeëren. Dit zorgt voor dat uw wimpers voller lijken. U kunt er ook voor kiezen om de eyeliner tussen en boven de wimpers te laten zetten voor een volledige eyeliner.

Werkwijze

De eyeliner wordt gezet doormiddel van een tatoeëer apparaat waardoor de pijn minder erg is en de behandeling sneller gaat dan het manuele tatoeëren. Er kan altijd verdoofd worden.

Hoe dik, welke kleur en welke vorm de eyeliner gaat worden, word van te voren duidelijk besproken en uitgetekend. Zodat het altijd wordt zoals u het voor ogen heeft. U krijgt een advies van de specialiste wat zij denkt dat het beste bij uw ogen en gezicht past. De behandeling begint pas als u tevreden bent met de vorm en kleur.

Wilt u meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen die Jeeke aanbiedt in Sprang-Capelle?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.