Semi-permanente make-up

Wenkbrauwen Tatoeëren

Bij ‘machinale-permanente’ make-up wordt het pigment in de huid geïnjecteerd via een tattoo-apparaat. Een fijn naaldje maakt prikjes in de huid en vult dit direct op met pigment. Vroeger werd er permanente pigment gebruikt, maar tegenwoordig gebruikt men semipermanente pigmenten. Het verschil? In de jaren ’90 bleven de wenkbrauwen donker, net zoals een normale tattoo. Met de semi permanente inkt van tegenwoordig vervaagt de inkt na 2 à 3 jaar. Hierdoor zul je nooit je hele leven lang met dezelfde getatoeëerde wenkbrauwen rondlopen. En dat is fijn, gezien ook wenkbrauwen vaak verschillende trends doormaken.

Naast het tatoeëren van wenkbrauwen, horen we tegenwoordig ook veel over microblading. Bij allebei wordt er inkt in de huid aangebracht. Het grootste verschil tussen wenkbrauwen tatoeëren en microblading? Bij microblading gebeurt dit via mesjes, bij tatoeëren via een tattoo-naald.

Voordelen wenkbrauwen tatoeëren

Met de vibraties van de machine wordt het pigment dieper in de huid aangebracht, waardoor er een betere genezing plaatsvindt dan met microblading. Daarnaast is machinale-permanente make-up geschikt voor elk huidtype. Microblading is daarentegen niet geschikt voor de vette huid – dan kun je toch echt beter gaan voor een ’tattoo’ op je wenkbrauwen.

GGD vergunning

U kunt me vinden in de GGD database, dat houdt in dat mijn praktijk voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen. Ik vind het belangrijk dat u veilig wordt geholpen voor het tatoeëren van wenkbrauwen, eyeliner of lippen.

WENKBRAUWEN – EYELINER – LIPPEN

Wilt u graag een iets meer permanente oplossing voor uw wenkbrauwen, lippen of eyeliner ?

Stoort u zich bijvoorbeeld aan ongelijke wenkbrauwen of zijn ze niet meer vol als dat ze ooit geweest zijn? dan kan een wenkbrauw tattoo u zeker helpen.

Hebben uw lippen een vale kleur of zitten er lichte plekken in of is uw lip-rand  niet mooi meer ? dan kan een liptattoo uw een oplossing bieden.

Wilt u uw ogen een mooiere oogopslag geven en dan een die niet afgeeft en goed blijft zitten ? dan kan hierbij een permanente eyeliner u helpen.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal de specialiste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna gaat zij over tot het voortekenen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent met de vorm starten we de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt ongeveer 2 uur en is vrijwel pijnloos. Het kan gevoelig zijn en in dat geval kan er een verdovende vloeistof gebruikt worden. Na 6 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Wilt u meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen die Jeeke aanbiedt in Sprang-Capelle?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.