Speciale huidbehandelingen voor huidverjonging

Een specifiek huidprobleem verhelpen? Of juist extra ontspannen? Dan is een van de speciale behandelingen voor huidverjonging in Sprang-Capelle bij Huid & Beauty by Jeeke iets voor u! Door middel van deze huidverbeterende behandelingen helpen wij u aan een egale huid die aandoet als nieuw. Voor iedere huidconditie is er wel een geschikte behandeling te vinden.

Dermapen
Een behandeling met de Dermapen, ook wel microneedling genoemd, is een methode die wordt ingezet om zowel rimpels als littekens te verminderen. Het kan daarbij gaan om acnelittekens, fijne lijntjes, lachrimpels, et cetera. Ook bij vergrote poriën en striae is deze behandeling een goede keuze. Littekens vervagen kan overigens zowel op het gezicht als op het lichaam.

Microdermabrasie
De microdermabrasiebehandeling is de juiste methode om uw huid een egale en verjongde uitstraling te geven. Deze behandeling is in te zetten voor alles van halsverstrakking tot het verwijderen van acne, acnelittekens en grove poriën. Het verschil met de Dermapen-behandeling is dat er bij microdermabrasie gebruik wordt gemaakt van een roller in plaats van een pen. De huid zal elastisch, stralend en gehydrateerd aandoen.

Thalgo behandelingen
Bij de behandelingen van Thalgo maken wij gebruik van een vlies met een specifieke werkstof. Het vlies wordt aangebracht op de huid, zodat de werkstof goed kan doordringen en gericht zijn werk kan doen. Zo zijn er vliezen voor anti-aging, meer volume in het gezicht, tegen acne en nog diverse andere. In het kort kunt u kiezen uit de volgende behandelingen voor huidverbetering:

  • Silicum
  • Hyaluron
  • M-ceutic
  • Exception
  • Prodige
  • Thalgo-oogmassage

Welke stof het beste bij u past, is afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen. De specialisten in onze praktijk in Sprang-Capelle hebben alle nodige kennis in huis en staan altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u de juiste behandeling voor huidverjonging ondergaat.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit.
Bel naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek welke behandeling bij uw wensen aansluit.
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.