Electro Mesotherapie & Microdermabrasie

MESOTHERAPIE
Wilt u een prettige behandeling ondergaan die rimpels corrigeert, verslapte huid verstevigt en grove poriën vermindert? Dan is Electro Mesotherapie iets voor u. Bij deze behandeling worden de werkzame stoffen via de poriën ingebracht en dringen ze goed door tot de diepe huidlagen. Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert.

 

Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. Door middel van elctro-impulsen wordt de huid gestimuleerd en ook worden er op deze manier huideigen werkstoffen in de huid gesluist die nodig zijn voor de opbouw van een gezonde huid. Electro Mesotherapie is zelfs geschikt om couperose te kalmeren. 

 

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid.

 

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:
– rimpels onder de ogen
– rimpeltjes rond de mond
– rimpels rond/op de kaaklijn
– huidveroudering
– slappe huid
– onzuivere huid
– doffe huid, bijvoorbeeld door roken
– volume-verlies van de huid
– anti aging
– voorkomen huidveroudering


Aan een behandeling van Electro Mesotherapie gaat een Microdermabrasie behandeling vooraf. Bij Microdermabrasie worden alle dode huidcellen verwijderd en worden de op uw huid afgestemde werkzame stoffen nog beter opgenomen.

 

MICRODERMABRASIE
Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huid te verwijderen. De huid wil zijn huiddikte behouden en daarom gaat de huid de celdeling versnellen waardoor de huid er mooier en strakker komt uit te zien. Tijdens de microdermabrasie wordt de huid ook vacuúm gezogen waardoor de huidactiviteit vehoogd wordt. Dit geeft een mooi glad resultaat op de huid en fijne lijntjes zullen ook direct minder zichtbaar zijn. Het beste reultaat krijg je in een kuurverband van 6-10 behandelingen.

 

Micodermabrasie is onder meer geschikt voor het behandelen van:
– rest acné
– gesloten commedonen
– droogte rimpels
– ruwe huid
– grauwe / rokershuid
– voorbehandeling voor de mesotherapie-behandeling

Benieuwd hoe u uw huidconditie kunt maximaliseren?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.