Stress verminderen met een algenpakking

De fysieke en mentale tol van stress verminderen in Sprang-Capelle? U zult u aanzienlijk meer ontspannen voelen met een algenpakking bij Jeeke. De groene algen in deze heilzame bodypakking vullen tekorten in uw bloed aan, waardoor uw lichaam zich weer kan optimaliseren. En dat merkt u aan minder stress, minder klachten en dus meer ontspanning. 

Wat te doen bij stress?
In het dagelijks leven ervaren we over het algemeen veel stress. Een drukke baan, vaak in combinatie met een gezinsleven, sociale verplichtingen, dagelijkse bezigheden en zorgen voor later dragen allemaal bij aan een hoog stressgehalte. En stress zorgt voor tekorten aan werkstoffen in ons lichaam. Het is dus zowel een mentaal als een fysiek probleem.
Om goed te kunnen blijven functioneren en ergere klachten te voorkomen, is het dus van groot belang om stress tijdig te verminderen. Op het gebied van ontstressen biedt Jeeke een ideale behandeling voor stress relief: de algenpakking.

Stress behandelen met algen
De algenpakking bij Jeeke is een bodypakking van groene algen. Groene algen zijn ontzettend heilzaam voor het lichaam. Dit omdat er veel spoorelementen in groene algen zitten, die het lichaam helpen om weefsels weer te optimaliseren. Algen hebben een inhoud die bijna gelijk is aan ons eigen bloedserum. Hierdoor kunnen algen via de huid de tekorten die wij in ons bloed hebben weer aanvullen. Een behandeling is heel ontspannend, maar heeft dus ook op langere termijn heilzame effect tegen stressklachten. U voelt u prettig en als nieuw!
Eén behandeling in onze praktijk in Sprang-Capelle is vaak al voldoende om effect te bemerken. Met meerdere behandelingen behaalt u uiteraard nog meer resultaat dan met een eenmalige algenpakking. Vraag ons gerust om advies voor uw specifieke situatie. 

Wilt u meer weten over de algenpakking by Jeeke? Bel vandaag nog naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over de Indoceane behandelingen by Jeeke? Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.