Andullatietherapie bij Jeeke

Al meer dan 10 jaar past men andullatie toe om allerhande fysieke en mentale klachten gericht te behandelen. Loopt u met klachten rond, uiteenlopend van rugpijn tot slapeloosheid, en wilt u hier vanaf komen? Bij Jeeke bent u aan het goede adres voor andullatietherapie in Sprang-Capelle. Dankzij de diverse programma’s van het andullatiematras en de heilzame werking van de therapie zult u zich ongetwijfeld al snel weer beter voelen.

De werking van andullatie
Andullatie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van mechanische vibraties in combinatie met infraroodwarmte. Een andullatiebehandeling werkt niet specifiek in op één bepaald orgaan of orgaansysteem, maar op de basisfuncties van het hele lichaam. Daarbij werkt het vanuit 5 basisprincipes:

    1. Energieproductie in de cel
    2. Overlapping van pijnsignalen
    3. Betere bloedcirculatie
    4. Activeren van ontspanningsmechanismen
    5. Activeren van de lymfestroom

Een andullatiemassage kan daardoor worden toegepast op de gebieden van pijnverlichting, (sport)prestatieverbetering en algehele wellness. Specifiek gezegd is andullatietherapie geschikt voor onder meer chronische rugklachten, ontspanning van de nek, activeren van de stofwisseling, ontspannen van weefsels, mobiliseren van gewrichten, stressreductie, slapeloosheid en zelfs het terugdringen van visceraal vet.

Het andullatiematras
De behandeling gebeurt op een speciaal andullatiematras. Liggend op dit matras wordt uw hele lichaam gemasseerd, met een programma dat is afgestemd op basis van wat u wilt en wat u nodig heeft voor optimaal herstel. Zo is er een apart programma voor rugpijn, slapeloosheid, pijn in het lichaam en ga zo maar door. Niet alleen pakt andullatie deze klachten gericht aan, het zorgt ook nog eens voor veel ontspanning.

Hoeveel behandelingen u moet boeken, is afhankelijk van uw klachten en wensen. Uiteraard kunnen wij u hierover persoonlijk adviseren. Mocht u meerdere behandelingen willen, dan is er een 10-rittenkaart beschikbaar. Informeer gerust naar alle mogelijkheden van andullatietherapie bij Jeeke in Sprang-Capelle.

Wilt u meer weten over de andullatiebehandeling bij Jeeke en wat het u kan bieden? Bel vandaag nog naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over de hotstone massage by Jeeke en de ontspanning die het u kan bieden? Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.