Andullatie

Andullatie is een natuurlijke pijnstillende behandeling die ingezet kan worden bij veel uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan (chronische) rugklachten, fibromyalgie en artrose, maar ook aan migraine, nekspanning en menstruatieklachten.

Andullatietherapie is een massage die gebruik maakt van mechanische trillingen en infrarode stralen. Deze combinatie stimuleert de algehele bloedcirculatie en laat u volledig tot ontspanning komen. Hierdoor heeft andullatie niet alleen effect bij pijnklachten, maar is het ook toe te passen bij bijvoorbeeld stress, slaapstoornissen en circulatie stoornissen.

SPORTEN
Daarnaast zijn ook sporters zeer gebaat bij andullatietherapie. Andullatie kan ingezet worden om het lichaam op te warmen voor het sporten. Door de verbeterde doorbloeding is het lichaam beter voorbereid om goed te presteren en worden verrekkingen van spieren voorkomen.
Ook als cooling-down is andullatie zeer geschikt. Door de andullatietrillingen komen de spieren los, komt de doorbloeding op gang en wordt de lymfestroom gestimuleerd. Bovendien worden hierdoor afvalproducten afgevoerd. Dit totaalproces leidt tot een optimale lichaamsregeneratie en voorkomt spanning en kramp.

Wilt u meer weten over de hotstone massage by Jeeke en de ontspanning die het u kan bieden? Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.