Access Bars (hoofdhuid massage)

Access Bars®.

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door een Access Bars sessie te ontvangen, de mate van angst en depressie met ruim 80% afnemen. (Dr. Terrie Hope PhD. CFMW)

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt je helpen om los te laten. Met deze behandeling stel je jouw lichaam in staat om oude gevoelens, gedachten ideeën en overtuigingen los te laten. Betrap je je weleens op een van deze of soortgelijke gedachten;  “Ik kan het niet” ‘‘Het gaat mij nooit lukken” ,  “Ik ben niet interessant genoeg”,  “Ik ben niet goed genoeg” ?  Vaak zijn deze gedachten en gevoelens patronen geworden die zijn ontstaan in onze kindertijd en gedurende ons hele leven. Deze overtuigingen zijn vast komen te zitten in ons onderbewuste waardoor ze vast gaan zitten in jouw systeem, jouw lichaam en energie. Dit kan voor allerlei uiteenlopende klachten veroorzaken. Het kan je belemmeren om je leven te leiden zoals je nu graag zou willen.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zal het aanvoelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wilt u meer weten over Acces Bars by Jeeke? Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.