Regels floaten

Het is handig om een badjas, slippers en een handdoek mee te nemen. Wanneer het niet mogelijk is dit mee te nemen, hebben we voor u de mogelijkheid om dit bij ons te huren.

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van je sessie aanwezig bent.

Neem, indien je lenzen draagt, een lenzendoosje en -vloeistof mee.

We raden aan om geen alcohol of andere drugs voor aanvang van je sessie te nuttigen. Wanneer je zwaar onder invloed van alcohol of andere drugs bent, kunnen wij je toegang tot de floatsessie ontzeggen.

Voorafgaand aan de floatsessie niet scheren of ontharen in verband met het zoutgehalte in het water.

Voorafgaand aan de floatsessie is het verplicht om te douchen. Dit om alle huidvetten van uw lijf te wassen zodat de magnesium beter opgenomen wordt. Shampoo en douchegel zijn hiervoor aanwezig.

Heeft u een medische indicatie die mogelijk van invloed is op uw sessie? Raadpleeg dan altijd eerst even uw huisarts of behandelend specialist en informeer ons hierover.

Wanneer je last hebt van grote huidbeschadigingen en deze zijn nog niet genezen, dan is het niet toegestaan om te floaten.

Je kunt floaten wanneer je ongesteld bent. Neem dan dezelfde voorzorgsmaatregelen als wanneer je gaat zwemmen in een zwembad.

Heb je je haar geverfd, houd er dan rekening mee dat je haar niet meer mag afgeven wanneer je gaat floaten. Wij adviseren bij geverfd haar om een douchemuts op te zetten bij het floaten, deze is aanwezig.

Wilt u meer weten over de ontspannende, heilzame en pijnstillende werking die Magnesium by Jeeke u kan bieden?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.