Floaten op magnesium

Magnesium by Jeeke biedt u de unieke mogelijkheid om te floaten in Sprang-Capelle. Floating, wat letterlijk ‘drijven’ betekent, is de ideale manier om in één keer een boost magnesium binnen te krijgen via de huid. Een weldadigheid voor uw lichaam en geest! Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen.


Waarom magnesiumchloride?
Magnesium heeft een ontspannende, heilzame en pijnstillende werking. Het verlicht (fysieke) pijn en vermindert (mentale, emotionele) stress aanzienlijk. Een magnesiumtekort kan dan ook voor allerhande klachten zorgen. Denk daarbij o.a. aan spierkrampen, een futloos gevoel, slapeloosheid, een verminderde weerstand, een laag energiegehalte en hoofdpijn/migraine.

Magnesiumtherapie vult het tekort aan magnesium via de huid aan en draagt daardoor bij aan:

  • Minder slaapproblemen/betere nachtrust
  • Verbeterde sportprestaties
  • Minder krampen
  • Minder pijn in gewrichten
  • Een lager stressgehalte en meer energie

Met andere woorden: een magnesiumbehandeling is een ware weldaad, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied. Zeker als het gaat om slecht slapen is floatingtherapie een uitkomst. Drie kwartier floaten is te vergelijken met 4 uur slapen! U komt dus ongetwijfeld met aanzienlijk verminderde vermoeidheid weer uit de floatingcabine.


Onze floatingcabines
Magnesium by Jeeke beschikt over twee cabines, die gevuld worden met water en magnesiumchloride (géén magnesiumsulfaat!). In het bad staat een laag van ongeveer 30-40 cm. Het zoute water is gelijk aan uw lichaamstemperatuur en voelt dus heel prettig aan. Dankzij de samenstelling drijft u echt op het water: u ervaart nergens druk en kunt zich ontzettend goed ontspannen.

Iedere twee weken een uur floaten is een goede manier van aanvullen van het magnesiumgehalte in uw lichaam! Het is aan te raden in eerste instantie eens per twee weken voor floattherapie te komen, waarna de frequentie kan worden afgebouwd zonder dat het resultaat minder wordt. Maak direct een afspraak in onze praktijk in Sprang-Capelle om de heilzame effecten zelf te ontdekken! Houd rekening met onze huisregels.

Wilt u meer weten over de ontspannende, heilzame en pijnstillende werking die Magnesium by Jeeke u kan bieden?
Bel vandaag nog naar: 06-30718167 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over de ontspannende, heilzame en pijnstillende werking die Magnesium by Jeeke u kan bieden?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.