Over Jeeke

Een bijzondere locatie

Op bijna dezelfde locatie als waar vandaag de dag mijn bedrijf Jeeke, met haar 3 ‘feeling good’ concepten, is gevestigd, startte ik mijn eerste schoonheidssalon. Het begon letterlijk maar één deur verderop!

Nu is, in het gebouw waar mijn grootvader en vader ooit hun bedrijf hadden, een prachtig Floating Relaxcentrum gevestigd. U kunt in dit centrum terecht voor diverse ‘feeling good’ behandelingen en arrangementen binnen 3 verschillende concepten:

Vanuit passie voor mensen en hen willen helpen zich goed te voelen

Mijn grote passie is mensen hun uiterlijke én innerlijke schoonheid laten zien. Lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en hen helpen deze in balans te brengen is mijn drijfkracht.

Zoektocht naar oplossing gezondheidsproblemen

Ik ben zelf al ruim 45 jaar diabeet, waardoor ik de laatste jaren diverse gezondheidsproblemen kreeg, waaronder hart- en vaatziekten. Ik ben op zoek gegaan naar iets wat mijn klachten zou kunnen verminderen. Ik heb het internet afgestruind, lezingen en trainingen gevolgd, alles gedaan om een oplossing voor mijn klachten te vinden.

Het bijzonder effectieve mineraal Magnesium

Ik vond deze in het mineraal ‘Magnesium’, een stof die ontzettend veel sleutelrollen in het lichaam vervult en waar enorm veel mensen een tekort aan hebben. Hoe meer ik hierover te weten kwam, hoe meer ik overtuigd raakte van de mogelijkheden en oplossingen die magnesium zou kunnen bieden. Niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen!

Eerst ben ik zelf aan de slag gegaan met dit mineraal. Na een paar maanden intensieve magnesiumtherapie verminderden mijn klachten drastisch. Niet alleen de klachten veroorzaakt door de hart- en vaatziekten namen af, maar ik had ook minder stress en kon veel beter slapen. Zo ontdekte ik de kracht van het bijzonder effectieve mineraal Magnesium.

Feeling good has a name….

Deze ontdekking vormt het begin van het verwezenlijken van mijn ultieme droom….. een plek creëren waar ik mensen kan helpen zich goed te voelen, zowel uiterlijk als innerlijk. Waar ik naast behandelingen op het gebied van Huid & beauty en Ontstressen ook Magnesium therapie aan kan bieden. Zo onstond Jeeke, het centrum waar 3 concepten samenkomen en waar Feeling good een extra dimensie heeft gekregen.

Team specialisten

Er staat een team van specialisten voor u klaar bij Jeeke. Het team van Jeeke is zelfs uitgebreid met 2 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en één massagetherapeut. Allemaal werken ze volgens mijn visie, waarbij aandacht, betrokkenheid en iets extra’s willen doen voor hen als een tweede natuur is.

Laat u verrassen door de heilzame werking van magnesiumchloride of laat u verwennen met een gezichtsbehandeling, lichaamspakking of andere behandeling bij Jeeke. Ik hoop u in ieder geval snel een keer te mogen ontvangen bij Jeeke zodat u die extra dimensie van jezelf goed voelen zelf kunt ervaren!

Liefs

Jeeke de Jong – Van Wijlen