Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024Hallo lezers,

Leuk dat u onze nieuwsbrief geopend heeft en we zullen u niet teleurstellen. We hebben weer een leuke aanbieding voor de NanoGlow3D gezichtsbehandeling. Het voorjaar is gearriveerd en dit is de perfecte tijd voor permanente make up. De weermannen/vrouwen  voorspellen een hete zomer en dan is het fijn als u zweet of gaat zwemmen dat dan de make up op zijn plaats blijft. Regeren is vooruitzien zeggen ze, dus maak nu die afspraak.In deze nieuwsbrief:

  • Verslag van de Promotie dag Dermaceutical
  • Aanbieding NanoGlow3D
  • Ontdek de kracht van het mineraal magnesium
  • TatoeĆ«ren wenkbrauwen-eyeliner en lippen
  • Top anti aging product
  • Recept: Ovenschotel met asperges en kabeljauw
  • Wist-je-dat…


Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Jeeke de Jong