Nieuwsbrief Maart 2024

Nieuwsbrief Maart 2024
Hallo lezers,

Het wil nog niet zo lukken met het weer en soms wordt je daar een beetje triest van. Geen zorgen bij ons kunt u volop energie op doen in de magnesium baden of met een heerlijke behandeling voor het gezicht en lichaam. Het is goed voor de mens om even een rust moment in te lassen of om even je gedachten te verzetten.
We hebben heerlijk relaxte anti stress behandeling voor het gezicht waar u echt helemaal tot rust komt. Dit is een hele fijne behandeling omdat uw huid goed gevoed wordt terwijl u lekker tot rust komt.
Ziet u er vermoeid uit door wallen onder uw ogen vraag dan eens naar onze behandelingen hiervoor want door nieuwe technieken kunnen we u er veel frisser uit laten zien en dan gaat u stralend “de Lente” in.In deze nieuwsbrief:

  • Promotiedag
  • Huidoneffenheden
  • Anti Stress behandeling
  • Magnesium arrangement
  • Thalgo Olie serum
  • Recept: Risotto met kip en Courgette
  • Wist-je-dat…


Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Jeeke de Jong