Nieuwsbrief Januari 2024

Nieuwsbrief Januari 2024

Hallo lezers,

View this email in your browser
Hallo lezers,Het jaar 2023 hebben we achter ons gelaten en 2024 is rustig begonnen, ten minste voor ons. We hebben heerlijk van een paar vrije dagen mogen genieten om ons weer op te laden voor een nieuw jaar. Wat zijn uw goede voornemens voor het jaar 2024 ? misschien wilt u meer doen zoals meer sporten of meer aan uw gezondheid werken. Het kan ook zijn dat u juist minder wilt doen in 2024, minder werken en meer tijd voor uzelf. Wat het ook is het is mooi om uitdagingen te hebben  want uitdagingen maken het leven interessant.
Ook wij hebben ons weer doelen gesteld en de eerste staat te gebeuren op 15 januari dan gaan we op training voor een nieuwe gezichts en lichaams-behandeling. De 2e is ook gepland en die staat op 18 januari dan komt Celine Vervoorn van Care For Women een lezing geven bij ons over vrouwen in de overgang, stuur ons een mail en u kunt dan ook bij deze lezing aanwezig zijn want je leert ervan en Celine kan heerlijk vertellen.In deze nieuwsbrief:

  • Lezing overgang bij vrouwen
  • De winterhuid
  • Marine bodyritueel
  • Floaten
  • Recept: Oliebollen wentelteefjes
  • Wist-je-dat…


Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Jeeke de Jong

 

Beautiful woman floating in tank filled with dense salt water used in meditation, therapy, and alternative medicine.

Image by Freepik