Nieuwsbrief

Er is genoeg te doen

We zijn alweer aangekomen in de 11e maand van het jaar en dat betekent dat het jaar bijna voorbij is. November is stiekem drukker dan je denkt. Sinterklaas komt aan en vaak zijn we ook al bezig met de voorbereidingen op kerst. Daarnaast zien we ineens overal snorren opduiken. Movember, nee dit is geen typefout, is voor mannen de awareness  maand voor teelbalkanker en prostaatkanker. Kortom, genoeg om ons bezig te houden!

Nieuw in de salon!
De mogelijkheden voor permanente make-up zijn verder uitgebreid. Na intensieve, maar vooral leuke trainingsdagen kunnen we nu ook de poedertechniek toepassen voor de wenkbrauwen en lippen!

Kom eens langs voor een gratis intake en ontvang 10% korting op de aankoop van een product.

November staat ook wel bekend als Movember. Mannen laten dan hun snor staan om meer bewustwording te creëren over de gezondheid van de man. Blijven bewegen draagt voor een groot deel bij aan onze gezondheid. Alle beetjes helpen, of dat nu wat meer of wat minder is.

Wanneer dat bewegen niet meer zo soepel gaat, kan dit duiden op een tekort aan magnesium.
Het gebruik van Revisal Sport Magnesium helpt u weer fit te voelen.

De voorbereidingen voor Sinterklaas en kerst kunnen weer beginnen. Naast de intocht van Sinterklaas en gezellig samen zijn met kerst gaat het stiekem vaak over cadeautjes. Maar wat geef je iemand? Toch maar weer een paar sokken?

Denk in plaats daarvan eens aan een cadeaubon van Jeeke!
Het bedrag is geheel zelf te bepalen en vrij te besteden. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

Met hartelijke groet, Team Jeeke