Scalp Optic Hair

Dun haar, haaruitval, kaalheid of kale plekken zijn factoren er vaak voor zorgen dat mensen hun zelfvertrouwen verliezen. Het verlies van het eigen prachtige hoofdhaar komt niet alleen door het ouder worden, maar ook ziekte, stress of medicijngebruik kan haaruitval tot gevolg hebben.

 

Als gevolg hiervan wordt er vaak uren in de badkamer doorgebracht om de kale plekken te verbergen. Daarbij is dun, schaars haar niet het meest storend maar de opvallend lichtere gebieden die op de hoofdhuid ontstaan en zorgen voor onzekerheid.

 

Huid & Beauty by Jeeke heeft een revolutionaire oplossing voor zowel man als vrouw: de roller SOH (Scalp Optic Hair). Deze roller biedt een optische methode om plekken met dun haar minder opvallend te maken. Met de Scalp Optic Hair wordt de kleur van de hoofdhuid aangepast aan die van het bestaande haar, waardoor er meer volume ontstaat en het kapsel voller lijkt. In sommige gevallen zal zelfs de haargroei gestimuleerd worden. Na de behandeling en het waarnemen van de resultaten zal u een stuk zelfverzekerder zijn.

Benieuwd hoe onze schoonheidsspecialisten uw huid kunnen verbeteren?
Bel vandaag nog naar: 06-30 71 81 67 of vul het contactformulier in.